Zorg anno nu

Zaans Medisch Centrum

NH Creatieve Communicatie ontwikkelt voor het Zaans Medisch Centrum communicatiemiddelen die passen bij de corporate identiteit van deze organisatie. Het gaat dan om communicatiemiddelen voor het Zaans Medisch Centrum en de Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum.
Het Zaans Medisch Centrum is gevestigd in een door Mecanoo Architecten ontworpen pand. Destijds bij de bouw van het ziekenhuis is veel aandacht uitgegaan naar wat het voor mensen betekent om hun tijd in een ziekenhuis door te brengen. De patiënt – jong of oud, de bezoeker, de verpleegkundige en arts; ze leveren allemaal een fysieke en emotionele inspanning. Het ZMC biedt een omgeving waarin patiënten zich niet verwijderd voelen uit de samenleving, maar waar ze zich juist thuis en op hun gemak voelen.
NH heeft voor deze opdrachten te maken met de uitgewerkte corporate identity van het Zaans Medisch Centrum. Wij kunnen hetgeen wij maken, perfect op deze huisstijl laten aansluiten. Het Zaans Medisch Centrum kan zo van ons specialisme gebruikmaken, zonder dat ze ons het wiel opnieuw hoeven laten uitvinden. Flexibiliteit is een belangrijke kwaliteit van NH.