Voortdurend in beweging

Pon’s Automobielhandel

Naast Fleetwise en Mind Mobility, beide dochterondernemingen van Pon’s Automobielhandel, werken wij inmiddels ook alweer vele jaren met plezier voor de a-point groep. Wij ontwerpen de reclame-uitingen die in de showroom te zien zijn, het foldermateriaal, maar ook advertenties en commercials in de media. Verder maken we voor Pon attractieve websites.
a-point is een bekende naam in Amsterdam en omgeving, met bedrijven in Amsterdam, Hoofddorp en Almere. Deze ondernemingen komen samen in de a-point groep van Pon, met +/- 400 medewerkers. a-point is dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Verder zijn schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij onderdeel van a-point. Een zichtbare onderneming voor wie de weg op gaat! Het is voor ons een plezier om met Pon / a-point samen te werken.
Mobiliteit is een aantrekkelijk thema waar veel mee te doen is. Dynamisch is dit thema al van zichzelf; in de marketingcommunicatie hebben we deze natuurlijke dynamiek laten spreken. Mooie vormgeving en communicatie gaat hier samen met gebruiksgemak: bezoekers van de Pon-websites moeten snel en eenvoudig kunnen navigeren en daar hebben we voor gezorgd.