EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET EEN EINDELOOS BEREIK

Communicatie en media

Onze opdrachtgevers hebben een boodschap. Voor hun klanten, voor hun doelgroep in brede zin, voor hun personeel, voor hun relaties – dat verschilt, zoals ook de media verschillen. Communicatie gaat niet alleen om het vinden van de juiste woorden en vormgeving, maar ook om het vinden van het juiste medium. Zoals een goed gerecht nog beter smaakt als er de passende wijn bij wordt geserveerd, zo komt de boodschap beter over als het medium klopt.

Als het over media gaat, dan gaat het automatisch ook over social media. Voor het bereiken van je doelgroep bieden sociale media veel handige tools, maar tegelijk is het moeilijker om je eigen stempel te drukken op je boodschap en hoe die wordt verspreid. NH kan hier een begeleidende rol spelen. Uiteraard zorgen we er als vormgevers ook voor dat de boodschap die onze opdrachtgever deelt, herkenbaar in het oog springt.


Ons werk

NH is veelzijdig. We doen veel en kunnen veel, voor zeer diverse opdrachtgevers. Dat we ons in verschillende disciplines thuis voelen en met een keur aan media, online en offline, uit de voeten kunnen maakt ons een strategische mediapartner.

Voor onze opdrachtgevers voeren we de volgende werkzaamheden uit:

  • De ontwikkeling van strategische campagnes, zowel online als offline.
  • Webdesign en e-commerce: we maken websites en webshops.
  • Ontwikkeling van huisstijlen of het inpassen van media-uitingen in een bestaande huisstijl.
  • De communicatie binnen een bedrijf zelf. Van powerpoint tot wayfinding, van instore-communicatie tot magazines voor relaties.


Media & marketingcommunicatie: wij adviseren

NH luistert en kijkt, weten wat we zien en horen. Wat we zien en horen,stelt ons in staat om onze opdrachtgevers te adviseren en te begeleiden bij hun campagnes. NH is een strategische mediapartner; wij denken mee en schakelen wanneer dat nodig is. Opdrachtgevers kunnen voor hun marketingcommunicatie dus ook rekenen op onze kennis van media en communicatie. Samen maken we daar werk van dat overtuigt.